Uncategorized
Ilmianna vaikuttaja, joka erottuu joukosta ja ansaitsee tunnustusta vuoden säkenöivimmässä gaalassa

Ilmianna vaikuttaja, joka erottuu joukosta ja ansaitsee tunnustusta vuoden säkenöivimmässä gaalassa

Vuoden 2019 säkenöivimmässä gaalassa on erottunut yksi nainen, jossa sielun ja sydämen kokoinen intohimo yhdistyy älykkyyteen ja rohkeuteen. Hän on tweetereiden ja somemedioiden öljyttyvä vaikuttaja, podcast-isi ja tietokirjailija, jonka aimo annos toimintaa ja asennetta on saanut muutkin heilahtelemaan uusille viiteille. Tämän nuolenkärjen takana taisteleva itsensä vahvistava Shrinivas Rao on tehnyt poikkeuksellisen työnsä ansaiten tunnustusta.

Rao tuli vuonna 2020 maailmanlaajuiseen tunnettavuuteen suositun ”Unmistakable Creative” -podcastinsa ansiosta, jonka hän aloitti vuonna 2014. Sen lisäksi hän on tuottanut puhuttelevia musiikkivideoita kuten “Samantha” ja “Bharathin”, ja tekee puhelinhaastatteluja joukolle vieraita ympäri maailmaa. Hän on myös pitkäaikainen Twitterin, Instagramin ja LinkedInin vaikuttaja.

Myös Rao toimiskirjoituksissa huomio keskittyy intohimoisesti löytöretkiin sielun harharetkille omaan vuorovaikutukseen perustuvien estrandein korostamiseksi. Hänen uran aikana julkaistut kaksi kirjaa ovat olleet sarjan “The Unmistakable Series” bestselleri.

Rao ansaitsi erityistunnustusta urasta ja tuesta Yhdysvaltojen nuorille liikehenkilöillegaalalla, johon useimmat maailman suurimpien yritysten edustajat osallistuivat. Tällainen palkinto osoittaa, että se, mitä Rao tekee omassa elämässä ja minkä takia hänet tunnetaan, on inspiroinut monia muita saavuttamaan enemmän.

Heiskanen on insinööri ja yksi Suomen tunnetuimmista naisyrittäjistä. Hän toimi muutama vuosi sitten alueeen suurimpien yritysten palveluksessa johtoasemissa. Vuonna 2016 hän lopetti työnsä ja keskittyi perustamaansa Eedunser Oyj:n. Nykyisin hän toimii yrityksensä operatiivisena johtajana, vastaten siitä paitsi yrityksen liiketoiminnan ja liikesuhteiden, myös liiketoimintasuunnitelmien toteutumisesta.

Anu on tehnyt merkittävän työn osoittaakseen olevansa mahdollisen yrittäjyyden lupaus. Yrityksensä alla hän on johtanut useita tuoreita ideoita, jotka ovat auttaneet monet naisyrittäjät, nousemaan urallaan ja saavuttamaan enemmän menestystä liiketoiminnassaan. Viime aikoina hänen visionaari taitojaan on arvostettu ja mielellän hyväksytty tekniseen ympäristöön ja lopputulos onkin ollut massiivisen suosittu joukossa yritteliaseja naisia.

Hänen intohimonsa ja energisyytensä sekä hartaus ja rautaisen ahkeruutensa ovat olleet arvostettuja kaikkialla, mistä olisi vain mahdollista saada tunnustusta eetterin tavoin. Heti kun kuulet Anun nimen, tiedetään että tämä henkilö tulee jatkamaan nousuaan vuodesta toiseen ja nyt nopeasti nousevassa globaalissa yritteliaseudussahan meillä varmasti on esimerkki kansainvälisesti ansaitsemassa tilaisuudelle.

Anun velvollisuutena pitkien urakehityksen valoisien saavutusten keskellä auttaa muita ponnistamaan itsensa vaativaan eetterin ilmapiiriin. Itse asiassa Anulla on ryhmä naisia, jota hän tuenee kouluttamalla heitä yritteliaskenteen aloittamiseen. Hänellä on positiivinen vaikutus muille alan ammattilaisille, erityisesti perheyrityksille – suurin osa Eedunser Oyj:n ehdotuista tuotteista tulee juuri tukppyritysten kehittymistehtaviin odotettavin tuloksin.

Tiesitkö? Vuodesta 2019 lidaan Heiskaselle myönnettiin Suomalaisen Naisen Inspiroiva Johtaja -mitali erinomaisten saavutusten ansioista erityisesti yritteliikini teollisuuden alalla.

Viimeisen vuoden aikana on tullut paljon ihmisiä ja vaikuttajia, jotka ovat erottuneet joukosta ja ansaitsevat tunnustusta julistamalla tärkeitä aiheita, kuten liiketoiminnan sosiaalisen vastuun, yhdenvertaisuuden ja monimuotoisuuden edistämisen.

Erityisesti haluaisin esitellä Sinne Preis. Hän on moderni vaikuttaja ja luova yrittäjä, joka keskittyy omien sisustusratkaisujensa luomiseen. Lisäksi hän ohjaa opetusohjelmia lasten ihmisoikeuksista ja ympäristökysymyksistä sekä puhuu kansainvälisillä foorumeilla ja töissä vapaaehtoistyöhön liittyvien ammattilaisten kanssa.

Sinne on tuonut uusia näkemyksiä suunnittelualaan ja haluaa auttaa lisäämään luovuutta ja osoittaa olevansa hyvä esimerkki muille. Sinne on innokas opettamaan nuorten toimintaa ja vaikuttamista tulevaisuuden tarpeisiin.

Hän ansaitsee kaiken ylistyksen missisonhoitamiseensa, eikä pelkästään siksi, että hän on tuonut muutoksia muutamaan alueeseen, vaan myös siksi, että hän on ottanut voimakkaasti kantaa eri maiden ihmisoikeuskysymyksiin ja osallistunut ahkerasti tapahtumiin ja aktiiviseen osallistumiseen.

Uskon, että Sinne ansaitsee ehdottomasti paikkansa tulevan vuoden säkenöivimmässä gaalassa. Hänen innostuneisuutensa ja halunsa vaikuttaa voimakkaasti tuovat esille miten suuri merkitys hienoilla teoilla voi olla.